EGÉSZSÉGETEKRE! Szó szerint!

2024.01.09

Tested, szervezeted legjobb jóbarátja

Rengeteget tudunk mesélni az italainkról, imádjuk őket és érezzük magunkon a jótékony hatását. Talán ez a legfontosabb, és ezekért a visszajelzésekért vagyunk a leghálásabbak, mikor valaki egészségén, problémáján, közérzetén segít a ZUZMO. Nincs fogyasztási limit, nem lehet "túladagolni", de lehet, hogy valaki szervezete érzékenyebben reagál rájuk, így azt tanácsoljuk, hogy először, majd az ismerkedés során, fogyasszátok a szerint, amennyi jól esik, a szervezetetek, testetek úgyis mutatja majd az irányt.

Konkrét allergént (az ízesítéseket: gyömbér, kurkuma, boróka leszámítva) nem tartalmaznak, illetve kijelenthetjük, hogy gluténmentes, kvázi cukormentes, és persze vegán italok, amiben minden természetes, a folyamatok is, és semmi hozzáadott dolgot nem tartalmaznak.

A fermentáció során, természetes módon kialakult szénsav, egészen más, mint a hozzáadott, lágyabb, apróbb, finomabb bubik, amelyek nem bántják a gyomrodat, hanem hűsítően nyugtatják. 

Fogyasszátok bátran reggel éhgyomorra, este lefekvés előtt, étkezések mellé, előtt, után, ha túl sokat ettél, kávé mellé, alkohol mellett, helyett, másnap, sportoláshoz és gyomrunk, emésztőrendszerünk meghálálja. Mivel telis-tele van többek között hasznos tejsavbacival, enzimekkel, ezért segít bélflóránk helyreállításában, egészségének megőrzésében. Élő, frissítő, probiotikus jóságok, melyek vegánok számára is fogyaszthatóak.

Szóval EGÉSZSÉGETEKRE! Szó szerint! Emésztőrendszeretek, bélflórátok hálás lesz érte!