M+I vagyunk, Maja es Ildu. Többszörös pályaelhagyók. Eredeti végzettségünket tekintve jogász-közgazdász, jelenlegi szakmánknat nézve pedig borász-szaunamester. 10 év vendéglátást hátrahagyva szippantott be minket a natúr italok világa. 

Otthoni fermentálókból lettünk a ZUZMO megteremtői, ami az első és (egyelőre) egyetlen magyar fermentált, natúr üdítő a piacon. Rengeteg tesztelést követően 2021 nyarán indítottuk útjára az üdítőmárkánkat. Mindeközben egyre több natúr italt fedeztünk fel. 

Ahogy sok-sok hasonló gondolkodású emberrel, termelővel, gyártóval találkoztunk és beszélgettünk, úgy éreztük, hogy össze kellene fogni ezt a natúr ital családot.

Ez a felismerés, illetve maga a ZUZMO hívta életre a naturkortyokat; hogy minél több emberhez eljuthassanak ezek a szuper termékek. Amik nem tartalmaznak semmit, amit nem igényelnek saját természetük szerint és, amik a lehető legkevesebb beavatkozással készülnek el a természet adta csodás lehetőségeket kihasználva. Méghozzá úgy, hogy magát a természetet nem használják, nem zsigerelik ki. Egy új dimenziót nyitnak a szokatlanságukkal együtt. Szóval legyetek nyitottak és kíváncsiak, kóstoljatok, kérdezzetek és figyeljétek a testeteket, hogyan reagálnak, amikor belekortyoltok egy natúr italba.  

JÖHET A KÖVETKEZŐ KORTY?

a MI KEDVENCÜNK MOST:

ANDI MANN CUVÉE RÖTLICH 2021

Ország: Németország, Régió: Rheinhessen, Termelő: Andi Mann, Fajta: vörös, Alkoholtartalom: 10 %, 0,75 l

Andi belépő vörös cuvée-je, mely 2021-ben négy szőlőfajta házasítása: 45% Portugieser, 30% Dornfelder, 12,5 % Bacchus, 12,5% Merlot. A különböző fajták 50%-ban egész fürtösen, 50%-ban pedig bogyózva erjednek héjon, majd egy évre 2400l-es, többedik töltésű hordóba kerülnek. Szűretlenül, derítetlenü és kén hozzáadása nélkül palackozva. Alacsony alkohol, gyümölcs, gyümölcs, gyümölcs… úgy fogy a pohárból, mint egy piros bogyós üdítőital.

Szerintünk a korty: igazán különleges, tiszta ízek, tökéletesen beépült seprő, könnyed test, bodza, szőlő, jól áll neki a hideg, nyelési komfort, brutális csúszásveszély!

ANDI MANN CUVÉE RÖTLICH 2021

Ország: Németország Régió: Rheinhessen Termelő: Andi Mann Fajta: vörös Alkoholtartalom: 10 % Andi belépő vörös cuvée-je, mely 2021-ben négy szőlőfajta házasítása: 45% Portugieser, 30% Dornfelder, 12,5 % Bacchus, 12,5% Merlot. A különböző fajták 50%-ban egész fürtösen, 50%-ban pedig bogyózva erjednek héjon, majd egy évre 2400l-es, többedik töltésű hordóba kerülnek. Szűretlenül, derítetlenü és kén hozzáadása nélkül palackozva. Alacsony alkohol, gyümölcs, gyümölcs, gyümölcs… úgy fogy a pohárból, mint egy piros bogyós üdítőital.  0,75 l Szerintünk a korty: igazán különleges, tiszta ízek, tökéletesen beépült seprő, könnyed test, bodza, szőlő, jól áll neki a hideg, nyelési komfort, brutális csúszásveszély!

7 200 Ft

  CSÚSZÁSVESZÉLY

  Ezzel a jelzővel fogjuk illetni azokat a tételeket, amik veszélyesen csúsznak, azaz a M+I nyelési komfortunknak tökéletesen megfelelnek. Mikor máris vágysz a következő kortyra. Szóval vigyázzatok, egyes termékeknél csúszásveszély áll fenn!

   SZÖVETSÉGESEINK

  HIBÁZNI EBMERI DOLOG. Az örök minimál pécsi brand. Lányos cuccok lányoknak, klasszik környakú és kapucnis pulcsik, hoodiek, tatyók, ésatöbbi, nézz körül a shopban!

  Kultikus lakáskocsmából lett 8 fős apartman, Pécs szívében, alattad a város, egy lépésnyire minden, és a hűtőt tele tudod pakoltatni natúr kortyokkal! FOGLALÁS!

  Rékával és Bazsival szinte a kezdetektől együtt dolgozunk, az első közös termék után jön a második, együtt ötletelünk, kóstolunk, kávézunk, ZUZMOzunk :) Nézzétek Őket!