M+I vagyunk, Maja es Ildu. Többszörös pályaelhagyók. Eredeti végzettségünket tekintve jogász-közgazdász, jelenlegi szakmánknat nézve pedig borász-szaunamester. 10 év vendéglátást hátrahagyva szippantott be minket a natúr italok világa. 

Otthoni fermentálókból lettünk a ZUZMO megteremtői, ami az első és (egyelőre) egyetlen magyar fermentált, natúr üdítő a piacon. Rengeteg tesztelést követően 2021 nyarán indítottuk útjára az üdítőmárkánkat. Mindeközben egyre több natúr italt fedeztünk fel. 

Ahogy sok-sok hasonló gondolkodású emberrel, termelővel, gyártóval találkoztunk és beszélgettünk, úgy éreztük, hogy össze kellene fogni ezt a natúr ital családot.

Ez a felismerés, illetve maga a ZUZMO hívta életre a naturkortyokat; hogy minél több emberhez eljuthassanak ezek a szuper termékek. Amik nem tartalmaznak semmit, amit nem igényelnek saját természetük szerint és, amik a lehető legkevesebb beavatkozással készülnek el a természet adta csodás lehetőségeket kihasználva. Méghozzá úgy, hogy magát a természetet nem használják, nem zsigerelik ki. Egy új dimenziót nyitnak a szokatlanságukkal együtt. Szóval legyetek nyitottak és kíváncsiak, kóstoljatok, kérdezzetek és figyeljétek a testeteket, hogyan reagálnak, amikor belekortyoltok egy natúr italba.  

JÖHET A KÖVETKEZŐ KORTY?

a MI KEDVENCÜNK MOST:

BENCZE Autochthon 2020

Ország: Magyarország
Régió: Szent-György hegy
Termelő: Bencze István
Fajta: fehér

A név jelentése latinul: őslakos, bennszülött. Ennek megfelelően a házasításban kizárólag őshonos, kárpát-medencei fajták kerültek házasításra: Furmint (22%), Hárslevelű (46%), Kéknyelű (21%) és Rózsakő (11%). A 2015-ben telepített ültetvények mindegyike a Templomdombi-dűlőben található. A fajtákat különböző időpontokban, az adott fajtánál megfelelő érettségben szüretelték. A Hárslevelű 20%-a bogyózva, nyílt kádakban erjed, a másik része, illetve a teljes Kéknyelű, Furmint és Rózsakő részek egészfürtösen préselve kerülnek különböző méretű és anyagú amforákba. A fajták ezekben még külön érlelődnek finomseprőn, majd a válogatás után kerülnek összefejtésre és letöltésre derítetlenül, szűretlenül és kén hozzáadása nélkül.

Szerintünk a korty: citrus, sav, elegancia, bársony, harmónia, energia, lendület, nyelési komfort, csúszásveszély!

CSÚSZÁSVESZÉLY

Ezzel a jelzővel fogjuk illetni azokat a tételeket, amik veszélyesen csúsznak, azaz a M+I nyelési komfortunknak tökéletesen megfelelnek. Mikor máris vágysz a következő kortyra. Szóval vigyázzatok, egyes termékeknél csúszásveszély áll fenn!

 SZÖVETSÉGESEINK

HIBÁZNI EBMERI DOLOG. Az örök minimál pécsi brand. Lányos cuccok lányoknak, klasszik környakú és kapucnis pulcsik, hoodiek, tatyók, ésatöbbi, nézz körül a shopban!

Kultikus lakáskocsmából lett 8 fős apartman, Pécs szívében, alattad a város, egy lépésnyire minden, és a hűtőt tele tudod pakoltatni natúr kortyokkal! FOGLALÁS!

Rékával és Bazsival szinte a kezdetektől együtt dolgozunk, az első közös termék után jön a második, együtt ötletelünk, kóstolunk, kávézunk, ZUZMOzunk :) Nézzétek Őket!