M+I vagyunk, Maja es Ildu. Többszörös pályaelhagyók. Eredeti végzettségünket tekintve jogász-közgazdász, jelenlegi szakmánknat nézve pedig borász-szaunamester. 10 év vendéglátást hátrahagyva szippantott be minket a natúr italok világa. 

Otthoni fermentálókból lettünk a ZUZMO megteremtői, ami az első és (egyelőre) egyetlen magyar fermentált, natúr üdítő a piacon. Rengeteg tesztelést követően 2021 nyarán indítottuk útjára az üdítőmárkánkat. Mindeközben egyre több natúr italt fedeztünk fel. 

Ahogy sok-sok hasonló gondolkodású emberrel, termelővel, gyártóval találkoztunk és beszélgettünk, úgy éreztük, hogy össze kellene fogni ezt a natúr ital családot.

Ez a felismerés, illetve maga a ZUZMO hívta életre a naturkortyokat; hogy minél több emberhez eljuthassanak ezek a szuper termékek. Amik nem tartalmaznak semmit, amit nem igényelnek saját természetük szerint és, amik a lehető legkevesebb beavatkozással készülnek el a természet adta csodás lehetőségeket kihasználva. Méghozzá úgy, hogy magát a természetet nem használják, nem zsigerelik ki. Egy új dimenziót nyitnak a szokatlanságukkal együtt. Szóval legyetek nyitottak és kíváncsiak, kóstoljatok, kérdezzetek és figyeljétek a testeteket, hogyan reagálnak, amikor belekortyoltok egy natúr italba.  

JÖHET A KÖVETKEZŐ KORTY?

a MI KEDVENCÜNK MOST:

ZUZMO - FEKETE TEA - powered by ZHAO ZHOU tea 

FERMENTÁLT, PROBIOTIKUS, ÉLŐ, NATÚR ÜDÍTŐ TERMÉSZETES SZÉNSAVVAL

ÖSSZETEVŐK: szűrt víz, élő kultúra, citrom, fekete tea, maradék cukor (fermentáció során átalakul <1g/100ml), természetes szénsav, türelem, milliónyi hasznos baci

0,33 l

Idős fákról származó, kínai fekete tea felhasználásával. POWERED BY ZHAO ZHOU TEA.

Szerintünk a korty: füst, gyümölcs, citrusos savak, lágy teásság, kerek, mély íz, komplexitás, harmónia, fókuszált nyugalom. Csúszásveszély!

CSÚSZÁSVESZÉLY

Ezzel a jelzővel fogjuk illetni azokat a tételeket, amik veszélyesen csúsznak, azaz a M+I nyelési komfortunknak tökéletesen megfelelnek. Mikor máris vágysz a következő kortyra. Szóval vigyázzatok, egyes termékeknél csúszásveszély áll fenn!

 SZÖVETSÉGESEINK

HIBÁZNI EBMERI DOLOG. Az örök minimál pécsi brand. Lányos cuccok lányoknak, klasszik környakú és kapucnis pulcsik, hoodiek, tatyók, ésatöbbi, nézz körül a shopban!

A SZOBA apartmanok Pécs szívében helyezkednek el, egy lépésnyire minden, és a hűtőt tele tudod pakoltatni natúr kortyokkal! FOGLALÁS!

Rékával és Bazsival szinte a kezdetektől együtt dolgozunk, az első közös termék után jön a második, együtt ötletelünk, kóstolunk, kávézunk, ZUZMOzunk :) Nézzétek Őket!