KEDVES VÁSÁRLÓINK!

Nagyon köszönjük az eddigi rendeléseket és várjuk a továbbiakat. #rendeljnaturt

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

  • Igyekszünk a csomagolás és szállítás terén is hűek maradni a termékeinkkel képviselt értékekhez. De törékeny termékek lévén bizony gondosan be kell csomagolni az üveges kiszereléseket, hogy épségben kiérjenek Hozzátok. Igyekeztünk a lehető legzöldebb megoldást megtalálni, és biztatunk arra, hogy hasznosítsátok újra, vagy gyűjtsétek szelektíven egy az egyben a dobozokat, pontosan ezért nem használunk műanyag ragasztószalagot sem, hogy ezt könnyen meg tudjátok tenni.
  • Így bizonyos termékeknél van ajánlott rendelési mennyiség. Ezt minden terméknél külön feltüntetjük. Azért van erre szükség, mert így kevesebb csomagolóanyagot használunk, nincs szükség az üres helyek kitöltésére. Ha a dobozok tele vannak, azzal csökkenteni tudjuk a csomagolóanyag mennyiségét, és a kiszállítás költségét.
  • De lehet, hogy most ismerkedtek a natúr kortyokkal és először kipróbálnátok, milyen natúr italokat kortyolni, ezért a fentiek figyelembevételével igyekeztünk megoldani, hogy össze tudjátok válogatni a kipróbálni kívánt termékeket.
  • Kérjük a csomagot a kézbesítéskor, a futár jelenlétében bontsd ki, és ellenőrizd a termékek épségét. Törés esetén kérd jegyzőkönyv felvételét a futártól. Ennek megléte mellett tudjuk érvényesíteni kárigényünket a kiszállító cég felé.

Bizonyos termékek esetében, kérjük, hogy a futártól való átvétel után gondoskodjatok a termékek hűtéséről, azért, hogy a lehető legjobb formájukban kóstolhassátok az italokat. Ezeket az adott termékeknél külön jelezzük. 

SZÁLLÍTÁSI IDŐ: 

Választott logisztikai partnerünk, a GLS futárszolgálat vállalja a csomag felvételét követő másnapon történő kézbesítést (feltéve, hogy az munkanap). Tehát az aznap délelőtt 10 óráig beérkezett rendelésekre garantált a másnapi kézbesítés. A csütörtök délelőtt 10 után leadott rendelések, viszont csak a hétfői napon kerülnek feladásra, így kedden érkeznek meg Hozzátok. Pontosan azért, hogy a termékek a hétvégét ne a logisztikai cég raktárában töltsék. 

SZÁLLÍTÁSI DÍJ:     

A házhozszállítás díja egységesen, országosan: 1990 HUF, amely tartalmazza az ÁFÁt és a csomagolást. 

25 000 HUF feletti rendelés esetén a házhozszállítás ingyenes.

Személyesen, díjmentesen is átvehető a rendelés, minden KEDDen 10-18 óra között Pécsett, a Zsolnay Vilmos utca 94-ben. (szürke kapu, kérjük hívd a 70/3605378-as telefonszámot, hogy nyissuk a kaput:)


A LEGZÖLDEBB SZÁLLÍTÁSI ÉS CSOMAGOLÁSI MEGOLDÁS ÉRDEKÉBEN, KÉRJÜK, HA TEHETED AZ ALÁBBIAK SZERINT RENDELJ:

  • BOROKNÁL hárommal osztható darabszámot
  • ZUZMO/SÖR/STEAP TEA esetében hattal osztható darabszámot.

Nagyon köszönjük, ha így teszel, hálánk jeléül, adunk Neked a vásárlásodból 5 % kedvezményt, melyet a következő kuponkód felhasználásával tudsz érvényesíteni: tudatosvasarlo