a natúr bor szerintünk: erjesztett szőlőlé, amikor a borász nem ad hozzá semmit (fajélesztő, enzimek, sőt legideálisabb esetben még ként sem vagy nagyon minimálisat) és nem vesz el belőle semmit, azaz nem szűr, nem derít - ezáltal rengeteg ízanyagot megőrizve - tulajdonképpen a menedzselésével hagyja megszületni magát a bort. Mindemellett pedig természetesen a szőlőben is ezen elvek mentén, organikusan vagy biodinamikusan dolgozik. Hosszabban ->
Kérjük, ha teheted, a borokból hárommal osztható darabszámot rendelj, a legoptimálisabb, legzöldebb logisztika érdekében. Nagyon köszönjük! Kedvezménnyel hálálkodunk.
Kategóriák
- Minden termék
- 3000 - 5000 HUF
- 5000-7000 HUF
- LOW kén
- Fehér
- Vörös
- Rosé
- Narancs
- PétNat
- Bergkloster
- Karner Wines
- LEVENTE
- NAGA WINES
- Paller Peti - LENDWINES
- Sziegl Pince
- Turay Családi Pincészet
- Wassmann Pince
- Tomcsányi Családi Birtok
- NO kén
- Bencze Birtok
- Galán Géza - Vaskapu
- KOLÓNIA 52
- Horst Hummel
- Nagyváradi Péter
- Maurer Oszkár