AJÁNDÉKKÁRTYA

Ajándékozz natúr kortyokat, nyitott, tudatos, natúrt kedvelő szeretteidnek. 5000, 10 000 vagy 15 000 forint értékben.

Az ajándékkártyát most is a fantasztikus Jakócs Dorka barátnőnk rajzolta Nekünk, így a natúr kortyokkal együtt egy csodás Jakócs Dorka művet is ajándékozol.

Technikai infók:

a vásárlást követően emailben elküldjük Neked az ajándékkártyát (nyomtatható formában), amit otthon ki tudsz nyomtatni, vagy, ha szeretnéd, akkor ki is küldjük Neked az ajándékkártyát, hogy át tudd nyújtani annak, akinek szeretnéd :) Ezt Ti döntitek el, csak kérünk, hogy a rendelésnél a megjegyzésbe mindenképp írjátok be, ha igénylitek az ajándékkártya kiküldését. Ha az utolsó percben rendelitek meg, akár 23-án, vagy 24-én, akkor pedig otthon ki tudjátok nyomtatni, és így ott lehet a fa alatt.

Mindkét esetben a személyes átvételt válasszátok, mert, ha kéritek is a kártya kiküldését, annak a díját M+I átvállaljuk, így ennek nem lesz szállítási költsége. (Ha tényleg személyesen szeretnétek átvenni, azt kérlek jelezzétek megjegyzésben).

Minden ajándékkártyához tartozik egy egyedi kuponkód, ezt kell majd beírni rendelésnél, és így veszi le a végösszegből az ajándékkártyán lévő összeget. 

10 000 Ft